Olağan Seçimli Genel Kurul

Odamızın seçimli olağan kongresi Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürlüğü Salonunda çoğunluk sağlanırsa 28.04.2018  Cumartesi günü saat 14:00 ‘de açılış ve görüşmelerle başlayacak 29.04.2018  Pazar günü saat 09:00-17:00 arası seçim için oy kullanma işlemleri ile son bulacaktır. Çoğunluk sağlanmazsa, çoğunluk aranmaksızın 05-06 Mayıs 2018 günü ayni yer ve ayni saatlerde yapılacaktır.

1.GÜN :

1-Açılış

2-Genel Kurul Divan Seçimi

3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4-Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporunun, mali raporun ve denetim raporunun okunması

5-Okunan raporlar üzerinde görüşmeler ve Yönetim Kurulunun, bilançonun tetkik ve kabulü ile ibra edilmesi,

6-Dilek ve teminiler

7-Yönetim, denetleme, onur ve merkez delegelerin seçimi için adayların seçimi